Εκδηλώσεις

‘’ΤΟ ΛΙΟΝ ΕΝΙ ΤΟ ΠΟΛΛΥΝ’’

Μια ταινία για τον ποιητή Μιχάλη Πασιαρδή

Screenshot 2024-02-13 113308

Πάρτι γνωριμίας με την εκπρόσωπο της Κύπρου στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον, Σίλιας Καψή στο JK One Restobar στη Λευκωσία, στις 07 Φεβρουαρίου.

6

Τελετή Απονομής Βραβείων και Επαίνων Διαγωνισμών

«Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς 2023» και

«Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Έργου 2023»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχείου ΡΙΚ, η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων των Διαγωνι-σμών Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς 2023», στη μνήμη της ηθοποιού Δώρας Κα-κουράτου και «Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Έργου 2023», στη μνήμη του συγγραφέα/λογοτέχνη Πάνου Ιωαννίδη.

425364007_825732449565787_7857387691653860085_n

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου φιλοξενεί την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους εξαίρετους μουσικούς της στην Κύπρο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα!

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 8:30 μ.μ. η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα δώσει στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΡΙΚ, μια μαγική συναυλία που θα οπτικογραφηθεί και θα προβληθεί τα Χριστούγεννα στις 10:30 μ.μ. από το ΡΙΚ1.

Ύστερα από μία συναρπαστική και απόλυτα επιτυχημένη συναυλιακή σεζόν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της μοιράζονται με τους φίλους τους στην Κύπρο το πρόγραμμα εκείνο που μάγεψε το κοινό όπου κι αν παρουσιάστηκε!

Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στον χρόνο, αλλά και τις μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες.

Διαθέτοντας μία μοναδικά εκφραστική φωνή και έναν απολύτως ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό της στη σκηνή, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι σταθερά μέσα στα χρόνια μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Είσοδος: 5 ευρώ

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities Kύπρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ελένη Τσαλιγοπούλου: φωνή

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας: κανονάκι

Πανορμίτης Μπούμπας: βιολί

Ταξιάρχης Γεωργούλης: ούτι, μπουζούκι

Άγης Παπαπαναγιώτου: μπάσο

Βασίλης Γιασλακιώτης: τύμπανα

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία

Πάνος Γιαννακόπουλος: φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Γεωργαντάς: artwork

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Φορέας ΡΙΚ

Οργανωση παραγωγής – Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Xρήστος Φιλίππου

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Mόνικα Φανουρίου

Οργάνωση Εκδήλωσης: Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΡΙΚ

A4_AFISA (1)

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.