Διοίκηση & Διεύθυνση

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Σταύρος Γεωργιάδης

Ο Σταύρος Γεωργιάδης είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Frederick, Επισκέπτης Καθηγητής Διοίκησης W2 στο Hochschule der Medien (Stuttgart Media University), και ερευνητικός συνεργάτης του German University of Digital Science (UDS) Berlin. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Διοίκηση από το Henley Business School, University of Reading, UK. Η έρευνά του επικεντρώνεται στη Διοίκηση Οργανισμών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και έχει συγγράψει τις μονογραφίες Organization Management – Dynamic Creative Coordination, Springer 2022 και Employee Engagement in Media Management – Creativeness and Organizational Development, Springer 2015. Υπηρέτησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του European Media Management Association (EMMA), και διετέλεσε Πρόεδρος του Συνεδρίου EMMA 2019. Συμμετέχει σε επαγγελματικές εκδηλώσεις όπως το Annual International Entrepreneurship Education Summit of the Center for Entrepreneurship στο Stuttgart Media University όπου αξιολογεί ιδέες για νεοσύστατες επιχειρήσεις και είναι επίσης μέλος του Κέντρου Ερευνών CREAM (Creative Industries and Media Society) του ίδιου πανεπιστημίου. Στο παρελθόν εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο Λονδίνο και υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.

IMG-bead99d7bf174e84d975fe4056d24e00-V

Γενικός Διευθυντής

Θανάσης Τσώκος

O Θανάσης Τσώκος γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1970. Είναι νυμφευμένος με τη Σωτηρούλα Τσώκου και είναι πατέρας δύο παιδιών. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MPA στη Δημόσια Διοίκηση, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης, Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΑ in Communication Studies – Media and Journalism in the Information Society, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Frederick καθώς και Πτυχίο Οικονομικών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.
Διετέλεσε για σειρά ετών Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, ως επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ - MEDIUM SHOT

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.