ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 - Κυριακή 9 Ιουνίου. Η ώρα της κάλπης.

Κυριακή 9 Ιουνίου. Η ώρα της κάλπης.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην πρώτη γραμμή και την ημέρα των πλέον περίπλοκων και σύνθετων εκλογών.
Όλα όσα θα διαδραματισθούν από το άνοιγμα των καλπών έως την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Ψηφοφορία, δηλώσεις, συνδέσεις με όλες τις επαρχίες και με εκλογικά κέντρα στο εξωτερικό. Εxit poll για τις Ευρωεκλογές, καταμέτρηση ψήφων, ροή αποτελεσμάτων, συνδέσεις με γραφείa κομμάτων, και επιτελεία νικητών, συζητήσεις και αναλύσεις με φιλοξενούμενους στο στούντιο

-Έκτακτη εκπομπή από 6: 45 π.μ – 1:00 μ.μ. με τον Πέτρο Κωνσταντίνου και τον Λουκά Χάματσο.

-Δελτίο Ειδήσεων στη μία, με την Ιωάννα Νικολάου (Αρχισυνταξία: Εύα Αργυρού).

Ειδική εκπομπή στις 2:30 μ,μ. με τις Μαρία Φεσά και Κατερίνα Χαραλάμπους - μια διαφορετική ματιά στην τελική ευθεία της ψηφοφορίας.

Ιστορικό αφιέρωμα για τις εκλογές με την Αίμιλη Μιχαήλ.

Και η ώρα της αλήθειας από 5:00 μ.μ. έως την ολοκλήρωση της εικόνας των εκλογών.

Στο στούντιο Αντρέας Κημήτρης - Τάσος Χριστοδούλου και Πανίκος Χατζηπαναγής - Ιωάννα Νικολάου.

Με την επιστημονική ανάλυση του Γιάννη Μαυρή.

Όλη η εκπομπή θα μεταδίδεται και από το πρώτο πρόγραμμα ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ΡΙΚ θα παραχωρεί στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εικόνες από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου και των πολιτικών ηγετών.

Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024. Εκλογές με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.