ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ANAKOIΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαϊου 2024 και αποφάσισε ομόφωνα να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Γενικό Διευθυντή ΡΙΚ κον Θανάση Τσώκο από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, καθότι εξετάζονται καταγγελίες εις βάρος του.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Διευθυντής Προσωπικού και Διοίκησης κ. Κώστας Νικολαΐδης.

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.