ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΡΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

IMG_6609

Μια μαγική χριστουγεννιάτικη συναυλία είχε την ευκαιρία να απολαύσει χθες το βράδυ, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, σε ένα κατάμεστο δημοτικό θέατρο Στροβόλου,πλήθος κόσμου που τίμησε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου με την παρουσία του στην ετήσια χριστουγεννιατικη συναυλία που διοργανώνει.

Μεταξύ των επισήμων που παρευρέθηκαν στην συναυλία ηταν εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο, ο δήμαρχος Στροβόλου καθώς και εκλεκτοί συνεργάτες και φίλοι του ΡΙΚ.

Τον κόσμο καλωσόρισε εκ μέρους του ΡΙΚ, ο μουσικός παραγωγός και υπεύθυνος Φορέα Πολιτισμού ΡΙΚ, Χρήστος Φιλίππου.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της παρουσίασαν στους παρευρισκομένους το πρόγραμμα που μάγεψε το κοινό όπου κι αν παρουσιάστηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μια χριστουγεννιάτικη συναυλία με αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στον χρόνο με ερμηνείες από την Ελένη Τσαλιγοπούλου που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Η συναυλία οπτικογραφήθηκε και θα προβληθεί τα Χριστούγεννα στις 10:30 μ.μ. από το ΡΙΚ1.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities Kύπρου.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Ελένη Τσαλιγοπούλου: φωνή

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας: κανονάκι

Πανορμίτης Μπούμπας: βιολί

Ταξιάρχης Γεωργούλης: ούτι, μπουζούκι

Άγης Παπαπαναγιώτου: μπάσο

Βασίλης Γιασλακιώτης: τύμπανα

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία

Πάνος Γιαννακόπουλος: φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Γεωργαντάς: artwork

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Φορέας ΡΙΚ

Οργανωση παραγωγής – Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Xρήστος Φιλίππου

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Mόνικα Φανουρίου

Οργάνωση Εκδήλωσης: Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.