Ανακοίνωση - Eurovision 2024 - O Theo Evan στην Eurovision 2025!

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 69ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τoν Κύπριο καλλιτέχνη Theo Evan.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο διαγωνισμός του 2025 θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον προσεχή Μάιο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή θα ανακοινωθούν αργότερα.

The Cyprus Broadcasting Corporation announces that Cyprus will be represented at the 69th Eurovision Song Contest by the Cypriot artist Theo Evan.

As was recently announced, the 2025 contest will take place in Basel, Switzerland this coming May.

More details about the entry will follow at a later stage.

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.